25 marca zapraszamy na wiosenną kolację degustacyjną, która zachwyci każdego smakosza i zaspokoi najbardziej wyrafinowane gusta! Podczas wydarzenia serwowane będą potrawy skomponowane przez naszego Szefa Kuchni Marcina Bródke.
Dania przygotowane ze świeżych, sezonowych składników pozwolą Ci poczuć magię poranków pełnych słońca, świeżych kwiatów i pachnącej zieleni. Do tego czas umili muzyka na żywo.
Menu:
v Zupa krem ze wiosennego groszku z miętą i szynką dojrzewającą
v Potrawka z młodego kurczęcia z truflą
v Suflet czekoladowy
Nie może Cię zabraknąć przy tak wiosennej uczcie! Zarezerwuj już teraz miejsca na kolację degustacyjną i pozwól nam zaskoczyć Cię smakiem wiosny!
Ilość miejsc ograniczona!
Rozpoczęcie wydarzenia – godzina 19:00
Oferta obejmuje:
v bilet na wydarzenie Wiosna na talerzu! Kolacja degustacyjna w Restauracji Atrium | 25.03.2023
W razie pytań zapraszamy do kontaktu z naszymi Świętokrzyskimi Koneserami Smaku - z przyjemnością poświęcą Wam czas:
Manager Restauracji – Wojciech Matusiak tel. 602 352 969
Restauracja Atrium tel. 505 45 65 45
mail: atrium@h-s.pl