pokaż zdjęcia
pokaż treść

Menu

DANIA GŁÓWNE

  • Aromatyczna zupa borowikowa z łazankami
  • Pieczona kaczka marynowana w miodzie podana na carpaccio z pieczonymi ziemniakami
  • Panna cotta a’la cappuccino z musem kawowym i cynamonem
  • Roladki z sandacza i łososia w boczku na wykwintnym sosie ziołowym z grilowaną cukinią i bakłażanem
  • Polędwica wieprzowa z nadzieniem szpinakowo-ziołowym podana na szparagach z sosem szafranowym
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem w cieście półfrancuskim

PRZYSTAWKI BEZ LIMITU

  • lordowski przekładaniec mięs pieczonych
  • śledź w trzech smakach marynowany w przyprawach korzennych z dodatkiem świeżej bazyli
  • faszerowane roladki z polędwicy wieprzowej otulone truflami w galarecie
  • sałatka na sposób grecki ze świeżych warzyw z serem feta, oliwką i aromatyczną gałązką oregano
  • caprese z bazylią pesto
  • marynowane roladki z łososia z serem Filadelfia
  • pomidory faszerowane imbirowym twarożkiem i krewetkami
  • schab po warszawsku z musem chrzanowym w galarecie
  • jajka faszerowane z kawiorem podane na mixie sałat
  • owoce podane na lustrach
  • ciasta podane na lustrach:
  • sernik z brzoskwinią
  • jabłecznik
  • mocca
  • tiramisu
  • pani Walewska
  • sękacz
  • seromak
  • rolada królewska
  • napoleonka
  • i wiele innych
  • tort jogurtowo-śmietanowy na biszkopcie z brzoskwinią.

INNE BEZ LIMITU

  • wysokiej klasy cafe’ vergnano, herbata Dilmah, woda mineralna
  • napoje w butelkach 0.2 Cola, Fanta, tonic, Sprite
  • soki: wszystkie dostępne smaki.

Realizacja: PROFITROOM

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij